Offerte aanvragen

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht


calendar

Max. bestand grootte: %d Kb: 300 KB

Captcha imageReload imageABT BV

ABT is een multidisciplinair adviesbureau dat is gespecialiseerd in de vakgebieden constructies, bouwkunde, bouwmanagement, civiele techniek en installaties.

De missie van ABT is ‘het leveren van een creatieve en innovatieve bijdrage aan de kwaliteit van de gebouwde omgeving met respect voor de menselijke en natuurlijke normen en waarden’.

 
Uitgeverij Clavis N.V.

Uitgeverij ClavisToonaangevende uitgeverij van kinderboeken en jeugdboeken in alle genres: fictie, non-fictie en poëzie.

 
Provincie Zeeland

Provincie ZeelandDe Provincie heeft op verschillende terreinen een belangrijke taak voor de inwoners van Zeeland. Zo zorgt de Provincie voor de inrichting van natuurgebieden en het onderhoud van wegen en kanalen. Ook geeft zij geld (subsidies) aan allerlei instellingen op het gebied van kunst en cultuur, zoals theaters, musea, bibliotheken en organisaties. En ook aan instellingen op het gebied van bijvoorbeeld natuur en sport. Soms vloeit een taak voort uit een wet, soms kiest de Provincie er zelf voor een taak op zich te nemen. Sommige wetten of regelingen worden uitgevoerd door Gemeenten. De Provincie stelt zich daarbij vaak op als regisseur.