Offerte aanvragen

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht


calendar

Max. bestand grootte: %d Kb: 300 KB

Captcha imageReload imageWant ik raakte de hemel aan

Want ik raakte de hemel aanAuteur: Mike Resnick
ISBN: 9789050164801

Koriba kijkt erop toe dat er negens inbreuk wordt gedaan op de Kikuyu-gebruiken en leert de Kikuyu de Europeanen te wantrouwen. Op een dag klopt Kamari bij hem aan en vraagt hem om haar te leren lezen. Maar meisjes mogen nu eenmaal niet leren lezen, meisjes zijn er om, wanneer de tijd is gekomen, te zorgen voor hun man. Maar Kamari aanvaardt het niet en zoekt allerlei manieren om toch het lezen onder de knie te krijgen. Daarin is ze zeer vindingrijk.

 
Verzwegen

VerzwegenAuteur: Sandra Glover
ISBN: 9789050165273

Simon ziet als zevenjarig jongetje hoe zijn moeder wordt vermoord. Door zijn bekentenis belandt zijn vader in de gevangenis. Maar klopt het wel, wat Simon heeft gezien? Wat als zijn vader onschuldig is, zoals hij al jarenlang beweert? Simon weet niet meer wat hij moet geloven en wordt agressief en onhandelbaar. Niemand lijkt hem te kunnen helpen, tot hij Kirsty ontmoet. Samen zoeken ze naar antwoorden. Loopt de echte moordenaar nog rond? Is Simons gedrag aanstellerij of zit er iemand achter hem aan? En wat weet hij nu eigenlijk echt van de moord?

 
De Schimmentovenaar

De Schimmen TovenaarAuteur: Avi
ISBN: 9789050165488

New York, 1872. Horace Carpentine, in de leer bij de fotograaf Enoch Middleditch, is opgevoed volgens het principe alleen te geloven in wat wetenschappelijk bewezen kan worden. Maar als de rijke mevrouw Von Macht een portretfoto van zichzelf laten maken, gebeuren er erg vreemde dingen. Op de allereerste foto's die Horace zelf mag nemen, staat Eleanora, de dode dochter van mevrouw Von Macht. Algauw komt Horace van het dienstmeisje van de Von Machts te weten wie Eleanora echt was en hoe ze aan haar einde is gekomen. Met zijn foto's wekt Horace ongewild de geest van Eleanora tot leven. Ze komt terug om zich te wreken op hen die haar bedreigd, mishandeld en verwaarloosd hebben.

 
Beetgenomen

BeetgenomenAuteur: Sandra Glover
ISBN: 9789050165105

Debra is geslaagd voor haar examens en dat viert ze samen met haar vrienden. Wat hun ouders niet weten, is dat ze dat in een café doen, met drank. Wat ze zelf niet weten, is dat iemand het gemunt heeft op Debra. Iemand die haar familie en hun manier van leven eens flink door elkaar wil schudden.

 
Arthur Ontmaskerd

Arthur OntmaskerdAuteur: Philip Reeve
ISBN: 9789050165167

Gwyna is een meisje van een jaar of tien als ze het pad kruist van Myrddin, bard en verhalenbedenker in dienst van Arthur, de onbehouwen aanvoerder van een troep vechtersbazen. Voor Myrddin is het argeloze meisje een geschenk uit de hemel. Met haar hulp kan hij Arthur door laten gaan voor Koning Arthur, de grootste held aller tijden. Gwyna wordt meegesleept in een draaikolk van gebeurtenissen die haar krachten bijna te boven gaan.

Ontroerend én bloedstollend verhaal over Koning Arthur, maar vooral over een dapper meisje dat de speelbal van het lot wordt.

 
Apenliefde

ApenliefdeAuteur: Pat Murphy
ISBN: 9789050164849

Dit is het verhaal van Rachel, de kleine bruine chimpansee, nadat ze ontdekt dat de man die ze haar vader noemt, Dr. Aaron Jacobs, is gestorven aan een hartaanval.